North 56.4

MAKE A DIFFERENCE

Een unieke collectie van 100% organisch katoen

ONCE WE NEED LESS, WE GAIN MORE

Meer kwaliteit en bewustzijn voor ons milieu, voor elkaar en voor onszelf.

BEWUSTE MODE

North 56°4 Sustainable is ons nieuwe platform waarmee we constant vernieuwen in Sustainable design. Wij streven naar het beste en bieden je daarmee een keuze om sustainable te kunnen zijn. En dat is de reden dat we gecertificeerd zijn door GOTS.

SUSTAINABILITY

Sustainability is respect voor mensen en ons milieu. Kleding producties onder goede kwalitatieve werkomstandigheden gemaakt van diervriendelijke en milieuvriendelijke materialen waarmee we zo weinig mogelijk schade aanrichten. We verleggen onze grenzen door het constant experimenteren naar betere productiemethoden en het doen van research naar de juiste manieren van het vervaardigen van kleding. Dit staat volledig in lijn met ons geloof in de circulaire benadering van hoe onze kleding gemaakt zou moeten worden.

GOTS

GOTS

The Global Organic Textile Standard (GOTS) is ontwikkeld door samenwerking door toonaangevende standaard zetters met als doel het definiëren van eisen die wereldwijd worden erkend en die de organische status van textiel garanderen. Van het oogsten van de grondstoffen via milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie tot het maken van een label puur om de consument geloofwaardige zekerheid te bieden van een bewuste keuze.

MAKE A DIFFERENCE

North 56°4 Sustainable is een nieuwe collectie die zich focust op sustainability, verantwoordelijkheid en respect voor mensen en onze omgeving. Onze designers van het label North 56°4 sustainable hebben gemeend dat dit de weg is om in te slaan en derhalve hebben ze er hard aan gewerkt om gecertificeerd te worden door GOTS. Dat is gelukt en daar zijn wij dan ook weer trots op:)

North 56°4 Sustainable