grote maten herenkleding

PRODUCTFILTERS

Grote Maten Herenpolo’s

Wij hebben een ruim assortiment Grote Maten Herenpolo’s. Onze polo’s zijn verkrijgbaar in de maten 1XL tot en met 10XL. We hebben mooie basic polo’s in veel verschillende kleuren, maar ook meer uitgewerkte polo’s voorzien van print, applicatie of borduring of juist een polo met lange mouwen.
Naast de Grote maten Herenpolo’s die elk seizoen weer vernieuwend zijn in de collecties, bieden we ook een groot assortiment basic polo’s. Deze basics zijn altijd op voorraad en bieden naast draagcomfort ook de zekerheid van de perfecte pasvorm.
De perfecte pasvorm van onze grote maten herenpolo’s zorgen voor een hoog draagcomfort.
Weet je niet zeker welke maar je moet kiezen? Dan mag je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor een deskundig en vrijblijvend advies op maat. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in Grote Maten Herenkleding. Onze collecties zijn gemaakt door grote mannen voor grote mannen. Door deze ervaring hebben wij de juiste materialen gecombineerd met de perfecte pasvorm.
Je bent bij ons aan het juiste adres voor een complete outfit van trui tot broek en van overhemd tot onderbroek. Zelfs voor een extra lange riem kun je bij ons terecht.

Onze polo’s zijn een must voor elke man. Ook een t-shirt nodig?
Probeer ook eens een cool effect polo! Deze speciale stof helpt om transpiratie tegen te gaan, af te vloeien en i tegenstelling tot katoenen polo’s krijg je geen transpiratiekringen onder je armen bij een cool effect polo. Het is even wennen, maar once you go cool.. hangt er altijd een op je stoel.

Ga naar de bovenkant