grote maten herenkleding

PRODUCTFILTERS

Grote Maten Heren T-shirts

Wij hebben de leukste collectie grote maten heren T-shirts in de maten XL tot en met 10XL. Van grote maten heren T-shirts om in te sporten tot hippe modieuze kleding waarmee je goed voor de dag komt.

Basic heren T-shirts of gave print

Zoek je T-shirts met een leuke print of juist een basic shirt om ergens onder te dragen? Zoek je een leuk T-shirt voor op vakantie of juist de sportschool? Wij hebben ruime keus en elke bestelling wordt zonder verzendkosten geleverd.

Ruim aanbod grote maten herenkleding

Combineer je t-shirt met een van onze stoere broeken en je gaat gegarandeerd modieus de deur uit. Onze grote maten t-shirts zijn gemaakt van 100% katoen en zijn verkrijgbaar in de maten 1XL t/m 10XL. Ook voor grote maten sportkleding hebben wij een mooi aanbod T-shirts. Onze technische stoffen zorgen ervoor dat je beter presteert door het optimaal afvoeren van zweet.

Scherpe tarieven & gave collectie!

In tegenstelling tot veel aanbieders van grote maten herenkleding hanteren wij geen opprijzen. Dit betekent dat een T-shirt van bijvoorbeeld € 29,95 dezelfde prijs heeft in elke maat. Dus zelfs een T-shirt in 10Xl is niet duurder dan een T-shirt in 1XL. Onze prijzen zijn scherp, onze collecties zijn gaaf en onze mensen zijn deskundig. Bel gerust voor een vrijblijvend advies of voor welke andere vraag dan ook.

Ruime ervaring in grote maten

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in grote maten herenmode. De grondleggers van ons bedrijf dragen zelf 5XL kleding en hebben een unieke lijn opgezet. We zeggen dan ook vaak “kleding door grote mannen, voor grote mannen“. Nuff Said!

Bekijk onze hele collectie »

Ga naar de bovenkant