Onze reviews

Bekijk alle reviews of kies een platform. De Kiyoh reviews zijn geschreven door mensen die iets bij ons gekocht hebben daar waar een Google review door iedereen geschreven kan worden.

  • Goede spullen zeer snel geleverd !

    Prima winkel,snel,goede voorlichting en mooie merken!

    Beveel je ons aan? Ja

    11 april 2021
    Hans, Apeldoorn
  • Goede service

    Goede service online.
    Wibkel volop keuze.

    Beveel je ons aan? Ja

    5 april 2021
    Rob Wit, Den Burg
  • Topzaak

    Het is een fijne winkel om te bestellen. Heel erg duidelijk over bezorging.

    Beveel je ons aan? Ja

    31 maart 2021
    Jaap van Loveren , Amersfoort
  • Een zeer goede online winkel goede kwaliteit

    De kwaliteit van de kleding is uitstekend de levering gaat snel en netjes afgewerkt zeer betrouwbaar.

    Beveel je ons aan? Ja

    28 maart 2021
    Jan , Boxtel
  • Wat een Top zaak.

    Super service.

    Beveel je ons aan? Ja

    24 januari 2021
    Martin, Amersfoort
  • Goed passend kleding in mijn (grote) maat

    Kwalitatief goede kleding bezorging duurde wel wat langer dan in eerste instantie verwacht

    Beveel je ons aan? Ja

    12 september 2020
    harry wit, Zwolle
  • Goed

    Prima

    Beveel je ons aan? Ja

    11 september 2020
    Ad van breukelen , Niftrik
  • Prima, proactief

    Prettig, goede terugkoppeling bij iets langere levertijd.

    Beveel je ons aan? Ja

    7 september 2020
    JJ , Nijverdal
  • Goeie service, zowel online als in de winkel.

    Alles prima.

    Beveel je ons aan? Ja

    28 augustus 2020
    Karel , Scherpenzeel
  • Geweldig

    Goede service; heel goede toelichting en heel aardig personeel

    Beveel je ons aan? Ja

    17 augustus 2020
    A.E.M. Hollanders-Kerckhoffs , MEERSSEN
  • Top

    Goed geregeld en snel

    Beveel je ons aan? Ja

    16 augustus 2020
    Anton Wattez , RIJSWIJK ZH
  • Mooie kleding met juiste maatvoering , fijn op tijd geleverd

    Mooie kleding voor de grotere maten, reële en goed maatvoering en pasvorm..
    Hier ga ik zeker meer bestellen.

    Beveel je ons aan? Ja

    8 augustus 2020
    Arno Tummers , Brunssum
  • Kleding past

    Webshop biedt kleding aan in 1xl tegen billijke prijzen

    Beveel je ons aan? Ja

    8 augustus 2020
    Jos , Burgum
  • Uitstekende service!

    Correcte en snelle levering, prima bijstand op mijn vragen.
    Kortom, alles perfect!

    Beveel je ons aan? Ja

    3 augustus 2020
    Tom , Stekene
  • Zeer goed

    Snel geleverd, mooi verpakt.

    Beveel je ons aan? Ja

    21 juli 2020
    Armand , Lanaken
  • Mooie kleding, super snel geleverd

    Ik heb al meerdere keren besteld en mijn bestellingen worden altijd super snel geleverd. Fietskleding duurde wat langer, maar er werd mij verteld dat dit kwam door de enorme vraag ineens.. Corona en heel Nederland ging sporten:). Al met al ben ik erg tevreden niet in de laatste plaats door het uitgebreide assortiment, de vriendelijke mensen die er werken en de mogelijkheid tot het bezoeken in een echte winkel in Amersfoort.

    Beveel je ons aan? Ja

    15 juli 2020
    Jos , Heerenveen
  • prettige kennis making

    bij eventuele zaken die niet helemaal goed gaan of niet helemaal duidelijk zijn kun je gemakkelijk op een prettige manier telefonisch worden geholpen

    Beveel je ons aan? Ja

    6 juli 2020
    Leendert Buringa , Appingedam
  • Heel vriendelijk geholpen

    Doordat het artikel dat ik wilde hebben nog uit het buitenland moest komen duurde het wat langer maar daar werd netjes over gecommuniceerd.
    Helaas was de eerste maat die ik had besteld te groot. Hopelijk past een maat kleiner wel goed.

    17 juni 2020
    Tom , Lisse
  • Duurt te lang voordat bestelling in behandeling wordt genomen.

    na ruim een week werd mijn bestelling pas in behandeling genomen.

    Beveel je ons aan? Nee

    16 juni 2020
    Gast , Nederland
  • Ruim aanbod snelle levering

    Ruim en leuk aanbod goed geprijst en gratis snelle levering top

    Beveel je ons aan? Ja

    15 juni 2020
    Wilco , Oud-Vossemeer
  • goed shirt alleen levering duurde erg lang

    goed shirt goede maat

    Beveel je ons aan? Ja

    15 juni 2020
    Jan , Oosterbeek
  • Top service

    Kwaliteit is top van alle kleding. Goed advies. Super service

    Beveel je ons aan? Ja

    21 april 2020
    Mathieu , Ahlers
  • Prettig en vakkundig geholpen

    Op 9 april voor het eerst in de winkel geweest om een shirt te ruiken, was geen probleem nog enkele polo’s meer meegenomen, zeer vriendelijke eigenaar en fijn geholpen

    Mooie winkel veel keus, bezoek was het waard.

    Beveel je ons aan? Ja

    10 april 2020
    Seraf , Beek en Donk

Onze reviews

Bekijk alle reviews of kies een platform. De Kiyoh reviews zijn geschreven door mensen die iets bij ons gekocht hebben daar waar een Google review door iedereen geschreven kan worden.

Hans, Apeldoorn

Rob Wit, Den Burg

Jaap van Loveren , Amersfoort

Jan , Boxtel

Martin, Amersfoort

harry wit, Zwolle

Ad van breukelen , Niftrik

JJ , Nijverdal

Karel , Scherpenzeel

A.E.M. Hollanders-Kerckhoffs , MEERSSEN

Anton Wattez , RIJSWIJK ZH

Arno Tummers , Brunssum

Jos , Burgum

Tom , Stekene

Armand , Lanaken

Jos , Heerenveen