Jassen in grote maten

Wij hebben een ruim assortiment jassen, jacks en bodywarmers voor zowel de zomer als winter. Alle plussize jassen zijn voorzien van mooie details. Denk aan badges, emblemen of mooie stiksels. De jassen zijn vaak gemaakt van technische stoffen waardoor de jassen wind- en waterdicht zijn. Kijk bij de beschrijving van de jas welke classificatie er bij staat.

Technische jassen en de classificaties

De jassen zijn vaak gemaakt van technische stoffen waardoor ze wind- en/of waterdicht zijn. Bij de productomschrijving staat meestal vermeld om welke classificatie het gaat. We gebruiken hier een X1 of X2. Daarnaast is er ook een X3 classificatie maar die is alleen voor sportshirts en cool-effect polo’s.

X1 classiciatie

Een grote maten heren jas voorzien van een X1 classificatie is geheel wind- en waterdicht. Ook heeft zo’n jas getapete naden en waterdichte ritsen. Een jas met een X1 classificatie heeft een waterkolom van 5000mm.

X2 classificatie

Een grote maten heren jas voorzien van een X2 classificatie is winddicht en waterafstotend. Een jas met een X2 classificatie heeft een waterkolom van 3000mm.


Ruime collectie en diversiteit in jassen

Onze grote maten heren jassen zijn verkrijgbaar in de maten XL, 1XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. In sommige gevallen ook in 7XL en 8XL. Bij ons vind je jassen in grote maten die sportief zijn. Denk aan fietsjassen of een lekkere softshell jas. Ook voor colberts in grote maten of een nette jas zit je hier goed. Hoog modieus, of gewoon lekker comfortabel.

Mens- en milieubewuste jassen

Onze jassen merken zijn bewust bezig met mens en milieu. Wij hebben zelfs jassen die gemaakt zijn met gerecyclede petflessen. Dat is super hip maar ook heel goed voor het milieu. Allsize-webwinkel is jouw adres voor al je grote maten heren jassen. Ook voor fijne grote maten heren trui of jeans zit je goed bij ons. Wil je geadviseerd worden, neem dan contact op met onze klantenservice.