grote maten herenkleding

PRODUCTFILTERS

De mooiste accessoires

Wij hebben een leuk assortiment accessoires voor mannen. Soms gewoon leuk en modieus maar vaak ook erg praktisch. Het kan erg leuk zijn om jouw grote maten herenkleding outfit compleet te maken met een van onze accessoires.

Met onze extra lange riemen kom je nooit iets te kort. Daarom hebben wij een goede selectie echte leren riemen voor elke gewenste maat. De riemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Sommige riemen zijn voorzien van een elastisch stuk. Het is heel makkelijk om een riem in te korten. Een gaatje bij te zetten kan natuurlijk ook. Wil je zeker weten of je de juiste keus maakt? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Een kek horloge erbij maakt je outfit compleet. Accessoires maken de man. Daarnaast hebben wij ook een hele unieke selectie van echte houten horloges van het merk Rizes Crete. Deze horloges worden gemaakt in Griekenland van lokaal hout. Niet een klokje is gelijk waardoor we oprecht kunnen zeggen dat elk horloge uniek is.

Ook wanneer je alleen een accessiore bij ons koopt kun je de bestelling zonder verzendkosten thuis verwachten. En dat in heel Nederland en België. Alle bestellingen worden ongeacht het bestelbedrag snel en gratis geleverd. Wil je meer informatie kijk dan bij onze algemene voorwaarden. Je mag natuurlijk ook contact opnemen met onze grote maten specialisten. Wij zijn tijdens kantooruren beschikbaar via mail en telefoon. Kijk op onze contactpagina voor de details.

Alsize-webwinkel.nl is dé specialist in grote maten herenkleding voor mannen in Nederland en België.

Titel

Ga naar de bovenkant