grote maten herenkleding

PRODUCTFILTERS

Jeans in grote maten

ben je op zoek naar jeans in grote maten? Dan zit je hier goed!

Wij hebben een ruim assortiment spijkerbroeken van inch maat 38 tot en met 70. De broeken zijn voorzien van mooie wassingen, maar ook een strakke zakelijke broek is mogelijk. Onze jeans in grote maten zijn mooi, trendy en comfortabel.

Onze broeken hebben een perfecte pasvorm. Door het toepassen van stretch in de broeken gaat het draagcomfort aanzienlijk omhoog. We hebben jeans met verschillende pasvormen zodat je altijd een perfecte jeans bij ons kunt vinden. Draag je een jeans graag onder je buik? Kies dan voor onze Ringo. Draag je een jeans liever over je buik? Dan ga je voor onze Wendell. Daarnaast kun je ook nog kiezen hoe je de broekspijp wilt hebben. Liever strak? Dan ga je voor Axel.

Ook de pipe van Alberto Pants kun je bij ons vinden. Dit is een super fijne spijkerbroek die we altijd voorradig hebben. De wassingen wisselen wel per seizoen, maar de pasvorm is altijd hetzelfde.

Weet je niet welke maat je moet kiezen? Dan kun je het beste even bij ons maatschema kijken maatschema. Weet je het nog niet zeker? Neem dan gerust contact op met onze grote maten herenkleding specialisten.

Onze jeans in grote maten worden altijd gratis geleverd. Ongeacht het bestelbedrag voor heel Nederland en België.

Allsize-webwinkel.nl is jouw adres voor al je grote maten herenkleding.

Ga naar de bovenkant