Grote maten heren Zwolle

Nieuwe collectie NU verkrijgbaar!

Grote maten heren Zwolle

Sinds 1 januari 2022 is dé specialist op het gebied van grote maten herenmode gevestigd in Zwolle. In 2008 openden we onze deuren in de Arnhemsestraat in Amersfoort. Het duurde even voor de “loop” er in kwam maar uiteindelijk is daar een hele fijne winkel neergezet met een geweldig aanbod sports en casuals voor mannen met een maatje meer. Mooie vrijetijdskleding en sportieve kleding voor mannen in de maten XL tot en met 10 XL.

Bezoek onze winkel in Zwolle

Assendorperstraat 130-132
8012 CC Zwolle

Grote maten heren t-shirts

Wij hebben de leukste collectie t-shirts in grote maten. Onze t-shirts zijn verkrijgbaar in de maten 1XL tot en met 10XL.

grote maten heren zwolle

Grote maten heren winkel opgefrist

Onze grote maten heren kledingwinkel heeft een kleine metamorfose ondergaan. Zo hebben we het interieur wat opgefrist en hebben we het merkenpakket een beetje uitgebreidt. Inmiddels bieden we kleding van de merken North 56°4, Casamoda, North 56Denim, Culture, North 56° Sustainable, Mustang True Denim, North 56°4 Sport, Eden Valley en Stoy. Dit zijn allemaal merken die zich volledig of deels specialiseren in grote maten herenkleding. Door dit specialisme kun je vertrouwen op comfortabele pasvormen en goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Grote maten heren polo’s

Wij hebben een ruim assortiment polo’s in grote maten. Onze polo’s zijn verkrijgbaar in de maten 1XL tot en met 10XL.

Grote maten herenkleding specialist

Als specialist op het gebied van grote maten herenkleding vind je bij ons een specialistisch aanbod grote maten herenkleding in de maten XL t/m 10XL.

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs voor mannen met een maatje meer. Ben je op zoek naar grote maten herenkleding broeken, T-shirts of truien? Laat je verrassen in onze webshop!

Grote maten heren broeken

Wij hebben een ruim assortiment grote maten broeken. Van jeans tot chino’s en van korte broeken, zwembroeken tot sportbroeken. Wij zijn specialist in grote maten heren broeken. Daarom hebben wij een uitgebreide selectie zodat je nooit mis grijpt.