All Size Amersfoort verhuisd naar Zwolle

All Size Amersfoort is na 15 jaar verhuisd naar de Assendorperstraat 130-132 in Zwolle. Met meer winkelruimte, nóg grotere collectie en voldoende parkeergelegenheid op loopafstand is de winkel er aanzienlijk op vooruit gegaan. Zo hebben we onlangs de merken North 56Denim, Mustang Jeans en Casamoda toegevoegd aan ons assortiment.

All Size Amersfoort overgenomen door zoon van Freek

1 januari 2022 was de dag dat Jos, zoon van Freek, de fysieke winkel én de webshop van Allsize overnam. De verhuizing van Amersfoort naar Zwolle is hierbij een weloverwogen besluit geweest. Freek en Hans zijn 15 jaar lang de bekende gezichten geweest van deze grote maten winkel. Freek is inmiddels aan het genieten van zijn pensioen maar Hans is op woensdag, donderdag en zaterdag nog steeds te vinden in onze grote maten winkel in Zwolle.

All Size Amersfoort wordt Allsize North Støre

De winkel is niet alleen verhuisd maar heeft ook een kleine naamswijziging ondergaan. Vanaf 1 januari heten we officieel Allsize North Støre. Onze webwinkel is en blijft (voorlopig) gewoon allsize-webwinkel.nl zoals je van ons gewend bent.

all size amersfoort

Grote maten herenkleding

De specialiteit van Allsize North Støre (voorheen All Size Amersfoort) is grote maten herenkleding. Wij hebben niet een kledingwinkel met achter in de hoek een paar grote maten. Onze winkel en collectie zijn juist gericht op de man met een maatje meer. Onze kleding begint bij 1XL en gaat door tot 10XL.

De collectie die wij in onze winkel hebben komt van merken met een specialisatie in grote maten. Een grote maat is niet per definitie een grotere variant van een M of een L maar zit hem vaak ook in de pasvorm en materialen. Met name de pasvorm is erg belangrijk.
Hieronder vind je een kleine selectie uit onze nieuwe collectie.

Uitgebreide collectie grote maten
Bij Allsize North Støre kun je terecht voor stijlvolle casuals, je favoriete jeans en comfortabele sportieve kleding. We hebben enorme keus in fantastische t-shirts, dus slagen kun je altijd bij Allsize grote maten herenkleding.

Heb je hulp nodig met het bepalen van je maat?
Dan zitten we voor je klaar! Kom langs in onze winkel in Zwolle. Onze specialisten helpen je graag verder…De koffie staat voor je klaar!

Winkel in Zwolle

Blijf op de hoogte
Ontvang de laatste acties en persoonlijke kortingen in de mail!